Dags för nytt jobb? Minuba söker säljare i Skåne! - Minuba

Dags för nytt jobb? Minuba söker säljare i Skåne!

På Minuba AB arbetar vi dagligen med att försöka förbättra och förenkla hantverkarnas vardag. Detta gör vi genom att tillhandahålla ett order-och faktureringssystem som ger värde åt våra kunder inom hantverks- och servicebranschen.

Minuba är aktivt i 4 länder, Sverige, Danmark, Norge och Holland. Företaget grundades i Danmark och har sedan 2017 funnits även i Sverige.

Vi står inför en häftig resa och är under snabb tillväxt, därför behöver vi nu hitta ytterligare kollegor till vårat dreamteam.

Vi behöver utöka verksamheten med Säljare. Arbetsuppgifterna är att ta hand om hela säljprocessen, från det att leta upp vilka man ska kontakta, boka mötet, genomföra mötet, föra in information i CRM system och hjälpa kunderna igång med programmet.

Minuba är ett order-och faktureringssystem för hantverkare

När de väl är igång i programmet så hjälper vår support dem vidare.

Ett spännande uppdrag med mycket frihet

Dina kunder kommer primärt att finnas inom Bygg, El och VVS branschen samt inom service. Tack vare Minuba blir deras administrativa arbete lättare och de kan registrera tid och fakturera kunder på ett smidigare sätt!

Det är viktigt att du förstår vikten i att vara aktiv och att hela tiden jaga efter nya kunder. Det roligaste du vet är att träffa och prata med kunder!

Dina kunder kommer primärt att finnas i Malmö. Du kommer att utgå från hemmakontor eller från samarbetspartners kontor.

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper men om du har erfarenhet från någon av nedan punkter så ser vi det som ett plus:

  • SaaS
  • Bygg / El / VVS
  • Självständigt arbete / jobb från hemmakontor

Har du ingen erfarenhet från ovan men tycker att jobbet verkar intressant ändå, tveka då inte att ansöka då vi intervjuar kandidater löpande.

Skicka gärna ditt CV och din ansökan till Anton Nyman via mail på anm@minuba.se.