Minubas fokus under 2019

Fokus i 2019 Minuba

Nytt år betyder fler nya uppdateringar och förbättringar i Minuba. Här kan du läsa mer om vår fokus under det kommande året.

Under 2019 ser vi fram emot ett fortsatt gott samarbete tillsammans med våra kunder inom hantverks- och servicebranschen. Våra satsningar kommer att vara på en fortsatt utveckling av Minuba med fokus på att hjälpa våra kunder med att driva en sund och hållbar verksamhet.

Vi kommer bland annat att fokusera på att:

  • Förbättra styrningen av Entreprenadprojekt
  • Förbättra och utveckla användandet av kvalitetsrapporter på dina uppdrag
  • Uppdatera och förbättra appen och göra arbetet ute hos kund ännu lättare

Varje månad kan du läsa mer om våra uppdateringar genom att klicka på ”Frågetecken” och ”Uppdateringar” i Minuba.

 

En tillbakablick på 2018

Under 2018 fokuserade vi självklart på att skapa det allra bästa online-verktyget till hantverks- och servicebranschen. Utöver våra normala månadsuppdateringar så har vi bland annat:

  • Minuba BV blev lanserat i Holland den 1. maj 2018. Nu finns Minuba i Sverige, Danmark, Norge och Holland.
  • Minuba tog ordentligt tag i GDPR och skapade mallar för den datapolicy som de nya EU reglerna kräver att alla företag ska ha. Du kan ladda ner din egen mall här.
  • Vi har gjort det lättare för våra användare att handla hos deras grossist tack vare APP-switch till grossistens webshop.
  • Minuba Danmark lanserade Service Finans tillsammans med Nordea, en tjänst som erbjuder finansiering av byggprojekt till privatpersoner. Nu kan du som hantverkare hjälpa dina kunder med att uppfylla sina drömmar genom att erbjuda dem Service Finans genom Minuba.
Tack för att du använder Minuba och vi ser fram emot ett spännande 2019 tillsammans med våra kunder och samarbetspartners!