App: ny navigeringsmeny ger bättre överblick

app hantverkare
Förbättrad överblick och snabbare navigering i appen

Vi har effektiviserat appens design så att både du och dina medarbetare kan lägga till nya timmar och material snabbare och fylla i dina kvalitetssäkringsdokument när du är ute på fältet.

Med appens nya meny högst upp på ditt arbetskort kan du enkelt och snabbt navigera fram och tillbaka mellan de olika avsnitten: Order > Material > Timmar > Kvalitet > Faktura. Vilka avsnitt du kan se i navigeringsmenyn beror på vilken roll du har i Minuba. När du har gått igenom hela ditt flöde är du redo att fakturera – det blir inte lättare!

Från offert till fakturering med bara några klick

Genom att klicka på en av pilarna i navigeringsmenyn kommer du snabbt till ett avsnitt där du kan registrera dina omkostnader eller fylla i information. För att lägga till nytt klickar du på ”+” längst ner på skärmen precis som vanligt.

För att få dig att känna dig extra trygg har vi behållit möjligheten att använda ”Handlingar” i det övre högra hörnet, oavsett var du är. Här kan du fortfarande se och lägga till allt du behöver, precis som tidigare.

Vi hoppas att den nya designen av appen kan bidra till att göra din vardag mer effektiv!