Hur rapporterar jag tid i Minuba?

Du kan registrera tid på ett arbetskort via appen eller webben.

Så här registrerar du tid via webben

Du kan registrera dina timmar på tre olika sätt i Minuba: ’Min plan’, ’Min tid’ eller på ett arbetskort.

Under ’Min plan’ och ’Min tid’ markerar du ett tidsrum och klickar eller ’drar’ nedåt för att registrera din tid en given dag i kalendern. I det pop-up fönster som kommer fram kan du utfylla ytterligare detaljer, samt välja vilken order det rör sig om. Du godkänner genom att klicka på ’OK’.

På arbetskortet registrerar du tid genom att klicka på Tidrapportering under ’Handlingar’ på höger sida. Därefter kommer samma fönster upp som under ’Min plan’ och Min tid’.

För att visa dig den här videon ber vi dig att acceptera marknadsförings- och statistikcookies. Klicka här för att acceptera.

Lämna in din timrapport

Under Min Tid i Minuba kan du se alla planerade och rapporterade tider för alla (eller bara dig) som registrerar tid i företaget.

Här kan du också lämna in din tidrapport.

Om det finns tid som ännu inte har blivit rapporterad så ser du det genom att en varningsymbol syns brevid Inlämning, tryck på knappen så öppnas en gardinmeny där du kan välja på :

Inlämning – Skicka in dina timmar

Godkänn – Godkänn inlämnade timmar

Radera godkännande – Radera tidigare godkännande, detta låser upp tidigare godkända timmar för redigering (det raderar inga timmar)

Rapportera tid i Minuba på webben

Tryck på Inlämning så öppnas fönstret där du kan se vad du lämnar in:

Här kan du även ange om du vill få en rapport at de inlämnade timmarna via epost, som standard används din epost du använder i Minuba. Det rekommenderas att du anger din privata mail här.

Tryck på Inlämning så har du skickat in dina timmar för denna gången!

Lämna in via appen