Hur inställer jag SPF?

SPF står för Sender Policy Framework och kan användas till att säkerställa att bara är vissa särskilda servrar som kan skicka ett mejl med dig som avsändare. Din domän har denna typ av ”säkerhet” automatiskt och blokerar de mails som skickas genom Minuba. För att tillåta denna typ av utskick måste du lägga till Minubas mail-server som en godkänd server.

Du hanterar din SPF under dina DNS-inställningar i din domän. Om du själv har tillgång till dessa ska du lägga till följande: v=spf1 include:spf.minuba.dk -all

När du är färdig kan du klicka på denna länk och kontrollera inställningen: http://mxtoolbox.com/spf.aspx

Om du inte har tillgång till dina DNS-inställningar ska du kontakta din IT leverantör.