Lägg till och hantera bilder samt dokumentation via appen - Minuba

Lägg till och hantera bilder samt dokumentation via appen

Du kan lägga till både bilder och dokumentation via appen, samt ändra storlek på bilderna. Följ denna guide för att se hur du ska göra.

Så här lägger du till bilder och dokumentation på en order:

Välj vilken order du vill lägga till en bild eller dokumentation på.

Tryck sedan på plusset i det nedre högra hörnet och välj ”Dokumentation”.

Då får du fram den här bilden och du har möjlighet att lägga dina bilder och dokumentation i mappar. Du kan skapa en helt ny mapp eller använda en befintlig.

Här väljer du om du vill ladda upp en bild eller ett dokument från ditt album eller om du vill ta en bild direkt och spara utrymme på din telefon. När du valt bild eller dokument så klickar du på Ladda upp i det nedre högra hörnet.

Hantera och ändra bildstorleken i appen

Välj inställningar i menyrader du hittar om du trycker på de 3 lodräta strecken till vänster i din app.

Där får du nu upp 2 olika alternativ under rubriken ”Bildstorlek”.

Välj de alternativ som passar dig bäst och tryck sedan på spara i det nedre högra hörnet.