Appen: se och låsa upp i ’låsta linjer’

I denna artikel vill vi visa dig hur du kan se och låsa upp i låsta linjer på ditt arbetskort i appen.

Låsta linjer är material och tidrapporteringar som har blivit överförda till ett fakturautkast eller till en godkänd faktura. Dessa blir låsta på ditt arbetskort för att du ska vara säker på att du eller dina medarbetare inte gör ändringar på något som är påväg att faktureras.

1. Här hittar du dina låsta linjer

Om det är låsta linjer på ett arbetskort (som blivit överföra till ett fakturautkast eller en godkänd faktura) så kommer du att se ett meddelande längst ner på materialregistreringen.

Se bilden nedanför.

3. Vad är låsta linjer?

Klicka på frågetecknet så kommer en kort beskrivning fram som berättar vad låsta linjer är för något.

4. Se och lås upp i låsta linjer

Om du klickar på knappen ”Visa” så visas alla dina låsta linjer.

Tryck på den stora grå knappen vid material så att den blir lila. Detta markerar vilka material du önskar låsa upp.

Bekräfta genom att trycka på ”Bekräfta” i det nedre vänstra hörnet och linjerna låses därefter upp på ditt arbetskort så att du kan redigera dem igen.

Så här gör du när du ska se och låsa upp dina låsta linjer så att du kan redigera dem på ditt arbetskort.