Inställningar, administration och användare i appen

I denna artikel går vi igenom hur du redigerar  Inställningar, administration och användare i Minuba-appen.

De administrativa funktionerna hittar du under ”Inställningar” där du bland annat får tillgång till appens generella appinställningar och Administration. Här hittar du grossistavtal, egna material och ekonomisystem.
Du hittar navigationen i appen precis på samma ställe som tidigare, i det övre vänstra hörnet på de 3 lodräta linjerna.

Navigationen träder nu fram på vänster sida och får mera plats.

Under navigationen hittar du:

• Inställningar
    • Administration
    • App-inställningar
    • Användarinställningar

Inställningar administration och användare - Överblicksknapp i minuba-appen

Dina personliga användarinställningar

Inställningar> Användarinställningar >

Här kan du redigera språk samt byta lösenord på din användare i Minuba.

Inställningar administration och användare - Visar inställningsvyn Inställningar administration och användare - Visar hur du väljer språk i Minuba-appen

Se och lägg till dina grossister

Inställningar> Administration > Mina grossistavtal

Som administratör har du nu möjlighet att se och lägga till dina grossister via appen.

Välj dina grossister från listan och få tillgång till deras varukatalog med listpriser.

Om grossisten har möjlighet att skicka en digital inköpsfaktura till Minuba, samt uppdatera ditt rabattavtal så kommer detta att begäras.

Se, redigera och lägg till ”Egna material”

Inställningar> Administration > Material

Här kan en Administratör på tillgång till egna material direkt ute på fältet.

Du kan se, redigera och lägga till egna material i listan direkt i appen.

Du lägger till nya material genom att klicka på den runda plusknappen på sidan.

Har du fler frågor om hur du redigerar  Inställningar, administration och användare i appen? Vänligen kontakta oss via telefon eller mejl så hjälper vi dig.