Hvordan sender du en faktura til en anden Minubakonto

I følgende artikel vil vi gennemgå, hvordan du sender en faktura fra din Minubakonto direkte til en anden Minubakonto.

Det kan eksempelvis være en fordel, hvis din kunde eller din underleverandør også anvender Minuba.

NB! Modtageren af din faktura skal også have tilføjet ’Minuba (fakturering)’ under deres grossistaftaler, det er en forudsætning for kunne sende imellem Minuba konti.

Se videoen og lær hvordan du sender en faktura til en anden Minubakonto

Først åbner du fakturaen, du ønsker at sende. Dette gøres ved at navigere fra ordren eller fra fanen ’Fakturering’. Når du får vist fakturaen du vil sende, skal du sikre dig, at der er tilføjet et CVR-nummer på kunden, ellers er det ikke muligt at sende til en Minubakonto.

Hvis fakturaen er en kladde, sendes fakturaen gennem ’Afslut og godkend faktura’ dialogen ved at trykke på knappen ’Godkend’ i ’Handlinger’, hvori der vælges muligheden ’Godkend og send til Minuba kunde’ og trykke ’OK’.

Når du sender en faktura til en anden Minuba kunde, vil dette blive skrevet ind i Hændelsesforløbet på din ordre.

Hvis fakturaen allerede er godkendt kan den stadig sendes til en Minubakonto ved at klikke på pilen ’Faktura’ og vælge menupunktet ’Send faktura til Minuba kunde’. Herefter vil en lignende dialog komme frem, hvori der skal vælges ’Send faktura til Minuba kunde’ og trykkes ’OK’.

Derefter vil fakturaen være sendt til Minubakontoen med det angivne CVR-nummer, og vil fremgå hos kundens Minuba under fanen ’Indkøbsfaktura’.

Rigtig god arbejdslyst!