Synkronisera Minuba med din kalender på mobilen:

Observera att denna funktionen endast är tillgänglig för administratörer. Kontakta din administratör och be om din länk för att koppla din Minubakalender till din kalender på din telefon.

iOS-kalender

Följ dessa steg för att synkronisera din Minubakalender med din IOSkalender:

1. Gå till ”inställningar” och..

2. Klicka på ”Konton och lösenord”

3. Tryck på ”Lägg till konto”

4. Välj ”annat” längst ner

5. Välj ”Lägg till prenumererad kalender”

6. Lägg in länken som du hittar i Minuba under Administration – Användare och välj den användaren som du önskar och sedan Kalendersynkronisering.

Detta är allt du behöver göra, nu finns prenumerationen och kalendern kommer att vara tillgänglig i kalenderappen.

Kör hårt!

Googlekalender

Synkronisera kalender Android och Google (görs från PC)

1. Klicka på kugghjulet
  2. Klicka på administration
  3. Klicka på Användare
  4. Välj den användare som ska synkroniseras
  5. Gå längst ner på sidan.
  6. Klicka på ”Skapa ny nyckel”
  7. Kopiera sedan länken nedanför
  8. Logga in på Google Calendar
  9. Klicka på kugghjulet och sedan inställningar

1. Klicka på ”Lägg till kalender” och sedan från webbadress.
  2. Kopiera in länken i fältet och klicka på ”Lägg till kalender”

Du ska nu kunna se timmar som är registrerade i Minuba i din kalender. För att byta namn på kalendern kan du scrolla ner i fältet ute till vänster där du hittar den kalendern med namnet på din länk. Klicka där och byt sedan namn.