Timkort: En översikt över medarbetarnas timmar

Översikt över alla medarbetare och timmar

Kugghjulet > Timkort

Under ’Timkort’ hittar du en översikt över alla medarbetare och deras arbetstimmar och frånvaro.

Du kan exportera informationen via knappen ’Export’.

’Redigera saldo’ eller ’Se logg’ under Handlingar på vänster sida.

Du kan redigera medarbetarens saldotimmar eller se en logg över när en medarbetare registrerade en tid i sin Minuba under ’Visa logg’.

Rätta Saldo på en medarbetares Godkända timmar

Inne under Timkort kan du se en lista över alla medarbetare. Du kan redigera i saldo genom att klicka på knappen ”Saldo” till vänster för varje namn.

Detta öppnar ett fönster där du kan redigera i saldot.

Om du klickar i funktionen ”Ändra saldo för godkända timkort” kommer systemet att rätta timmar även i perioder som innehåller godkända timkort. Dvs. timmar som en Administrator redan har godkänt för medarbetaren.