Stark sammanhållning skapar framtidens Minuba

Denna vecka samlar Minuba alla sina landschefer under ett och samma tak för att diskutera fortsatt växt och digitalisering inom hantverks- och servicebranschen. Minuba Sveriges VD, Anton Nyman är självklart på plats och får en massa ny inspiration tillsammans med sina kollegor från Danmark, Norge och Holland.

Tillsammans styr vi Minuba i rätt riktning

På Minubas huvudkontor i Köpenhamn har alla landschefer samlats till en veckas workshop och kunskapsutbyte på tvärs av marknaderna. Enligt Minuba Sveriges VD, Anton Nyman är detta en erfarenhet som bidrar till Minubas fortsatta växt, tack vare utbytet av erfarenheter med de andra kollegorna.

"Att kunna samlas så ofta som vi gör är både värdefullt för Minuba i Sverige och mig personligen", säger Anton Nyman. "Man får inspiration till sitt dagliga arbete och får möjlighet att lyssna på andra som gör liknande jobb. Det ger oss en stark sammanhållning och bygger ett starkare Minuba internationellt", menar han.

Anton Nyman, VD Minuba Sverige

Mer än bara ett ordersystem

Tillsammans vill Anton och hans kollegor i Minuba hjälpa så många hantverkare och serviceproffs som möjligt att driva ett professionellt företag under 2019 och framåt. En stark digital grund ska tillsammans med det övriga samarbetet med kunder, grossister och samarbetspartners driva Minuba framåt. "Vi kommer att fortsätta att lyssna till våra kunders behov og utveckla Minuba tillsammans med våra användare", säger Anton.

Han påpekar också att det är viktigt att inte bara sälja en produkt eller en tjänst, utan ett samarbete. "När man beslutat sig för att använda Minuba får man inte bara ett ordersystem, man får ett samarbete", menar Anton som flera gånger har bidragit med sparring till hantverkare som vill få företaget att växa. Tack vare Minubas "Företagsöverblick" har hantverkarna  nämligen kunnat exportera ekonomiska rapporter och ta rätt beslut tillsammans med sin revisor, vilket har bidragit till en mer effektiv tillväxt.

Alla kan använda Minuba

Minuba är ett av Sveriges nyaste och smartaste order- och faktureringssystem för hantverkare och serviceproffs. Med Minuba är du inte längre bunden till kontoret när du ska fixa det administrativa jobbet, utan kan både jobba och följa med i alla uppdrag - direkt via din mobiltelefon.

Du får dessutom en mer effektiv kommunikation med dina medarbetare och sparar både tid och pengar.

Med Minubas smarta mobil-app har du alltid tillgång till alla viktiga funktioner såsom; materialregistrering, tidrapportering, beställning, dokumentation, egenkontroll och mycket mer.