Också i
Fakturering

Faktureringsprogram för hantverkare och serviceföretag

Tycker du att det är svårt att ha full överblick över verksamhetens fakturering? Har du koll på vad som har fakturerats och vad som väntar på att bli fakturerat?

Med faktureringsprogram från Minuba har du alltid en fullständig överblick över vilka projekt som har fakturerats, vilka som har krediterats och vilka fakturor som fortfarande väntar på att bli färdiga.

Med vårt faktureringssystem kan du enkelt och snabbt skapa och skicka en faktura till din kund direkt via mobilen. Minuba finns både som mobil- och webbapplikation, vilket gör det enkelt för dig fakturera oavsett om du är på kontoret eller ute hos kunden.

Fakturera hela arbetet med Minuba

Minubas faktureringsprogram skapar automatiskt ett digitalt fakturautkast när du skapar en arbetsorder. Fakturan uppdateras i takt med att arbetskortet fylls i, så du kan vara säker på att allt som registrerats på ordern också kommer med på din faktura. Du kan även fakturera extra arbete separat på fakturan.

När projektet är färdigt och du är redo för att godkänna fakturan kan du förhandsgranska din PDF. Fakturan skickas via e-post och kommer automatiskt vidare till ditt bokföringssystem.

Få gratis orderhantering och fakturering till ditt företag med Minuba GO!

Med Minuba GO! gör vi vardagen lättare för små- och mellanstora hantverksföretag. Minuba GO! är gratis och du kan ha 2 användare.

Funktionen fakturering finns också tillgänglig i Minuba GO!

Exportera dina fakturor till ditt ekonomisystem

På Minuba samarbetar vi med flera olika ekonomisystem. Se våra integrationspartners här. Behöver du en speciell integration som du inte hittar i översikten är du välkommen att kontakta oss så tittar vi närmare på det

Låt inte krånglig fakturering stå i vägen för ditt dagliga arbete

Därför ska du välja fakturering med Minuba

  • Fullständig översikt över vad som har fakturerats, krediterats eller väntar på att bli fakturerat
  • Fakturan skapas automatiskt när en order godkänns
  • Fakturan uppdateras regelbundet i takt med att ordern fylls i
  • Fakturera extra arbete separat
  • Skicka din faktura via Minubas app när du inte har datorn tillgänglig

Företagsekonomi

Goda råd för att öka företagets likviditet

Vad är likviditet? Likviditet beskriver förhållandet mellan omsättningstillgångar och kortfristiga skulder. Likviditet är ett företags förmåga att snabbt konvertera sina tillgångar till kontanter. Det hänvisar till hur lätt ett företag kan få tag på pengar när …