Också i
Egenkontroll

Egenkontroll till bygg- och hantverksföretag

Med Minubas kontrollrapporter är det lätt för ditt företag att uppfylla de krav för egenkontroll som gäller i samband med ert arbete. Funktionen "Kvalitetssäkring" gör det enkelt och smidigt för er att skapa och hantera alla egenkontroller, t.ex. i samband med utfört arbete eller revision.

Kvalitetskontroll för hantverkare: Utför din egenkontroll med få klick!

Kontrollrapporter och egenkontroll krävs för många hantverksyrken och ger dina kunder en garanti för att arbetet utförs korrekt.

Du kan anpassa dokumenten i Minuba Plus efter dina specifika behov och koppla dem till dina ordertyper samt fylla i och skicka dem via arbetsorder.

Skapa och anpassa egenkontroller efter egna behov

I Minuba Plus har du möjlighet att skapa dina egna dokument så att dokumentationen alltid är korrekt. När dokumentet är skapat kan du, precis som med dina andra egenkontroller, fylla i och skicka dem via arbetsorder.

Förutom möjligheten att skapa egna dokument kan du också skapa t.ex. checklista för den nya lärlingen eller andra procedurer.

Fyll i din egenkontroll direkt i appen

Minuba finns både som mobil- och webbapplikation. Detta underlättar arbetet och ni kan fylla i obligatoriska egenkontroller hos kunden, på språng eller över eftermiddagskaffet.

 

Med Minubas funktion 'Kvalitetssäkring' kan du:

  • Säkerställa att din dokumentation finns i systemet och är tillgänglig digitalt
  • Skapa dina egna egenkontroller
  • Använda funktionen för att skapa checklistor som kan användas av montörerna
  • Fylla i dina egenkontroller via appen