Planeringsprogrammet för ditt hantverksföretag

Saknar du ett planeringsverktyg som ger dig full överblick över dina anställdas arbetskalendrar?

Med Planering i Minuba tappar du aldrig kontrollen på planeringsfasen. Du kan t.ex. enkelt se när dina anställda är lediga - så att du vet när ditt hantverksföretag har kapacitet att ta sig an nya uppgifter.

Den digitala översiktstavlan: hantverkarnas planeringsverktyg

Planeringstavlan gör det enkelt för dig att flytta runt på dina anställda, vilket är användbart om ni t.ex. arbetar i team. Dessutom har Planeringsfunktionen en fullskärmsfunktion, så du kan använda den som en översiktstavla.

Samtidigt gör Minubas Planeringsprogram det enkelt för dig att överföra de aktiva ordrarna till respektive medarbetare, samt att flytta och kopiera planerad tid vid behov.

Dina hantverkare kan se sina jobb direkt på mobilen

Bli av med långa textmeddelanden, olästa e-postmeddelanden och missade samtal som bara gör planeringen svårare. När du använder Minubas planeringsverktyg för att schemalägga och tilldela nya ordrar kan dina anställda se det direkt i sin mobil via Minubas app.

Minuba finns som både mobil- och webbapplikation, vilket gör det enkelt för dina medarbetare att kontrollera sina uppgifter, oavsett var de befinner sig för tillfället.

Trött på att jonglera med Excel-ark? Använd Minuba och få en bättre överblick

Med planeringsfunktionen får du:

  • Insikt i när du kan ta dig an nya uppgifter
  • Översikt över anställdas tid och plats
  • Ett enkelt sätt att tilldela uppgifter till dina anställda
  • Möjlighet att flytta eller kopiera scheman enkelt och snabbt
  • Ett enkelt sätt för dina anställda att kontrollera sina uppgifter via sin mobil

Minuba har gratis support alla vardagar mellan 09:00 - 16:00

Minuba har ett duktigt supportteam som hjälper dig med alla dina frågor. Du kan ringa eller skriva in till oss alla vardagar mellan 9-16. Läs mer om vår support här.