Också i
Tidrapportering

Tidrapportering för hantverkare

Har du problem med att få dina medarbetare att registrera sina timmar?

Om dina medarbetare inte registrerar sina timmar i tid, kan det stå i vägen för att köra deras lön och faktureringen till företagets kunder.

Med Minubas app är det enkelt för dina medarbetare att registrera sina timmar eller frånvaro och funktionen gör det också enkelt för kontoret att se vilka timmar som hör till vilket projekt.

Minubas tidrapportering ger dig fullständig överblick

Med Minubas tidrapportering får du överblick över hur många timmar som lagts ner på ett projekt och vilka medarbetare som deltagit i arbetet.

Tidsregistreringsfunktionen gör att den aktuella tiden placeras under tidsregistreringsdelen av arbetskortet så att du alltid kan se den totala tiden som spenderats på varje arbetskort.

Uppgifterna hämtas även i dina företagsrapporter där du kan se hur många timmar respektive medarbetare lagt ner på det specifika projektet.

Få gratis orderhantering och fakturering till ditt företag med Minuba GO!

Med Minuba GO! gör vi vardagen lättare för små- och mellanstora hantverksföretag. Minuba GO! är gratis och du kan ha 2 användare.

Funktionen tidrapportering finns också tillgänglig i Minuba GO!

Tidrapportera snabbt och enkelt med Minubas app

Minuba finns både som mobil- och webbapplikation, vilket gör det enkelt för dina anställda att lämna in sina timmar när de är ute och jobbar.

Dina medarbetare har alltid enkel och snabb tillgång till:

  • Tidrapportering, traktamenten och frånvaro
  • Lägga till anteckningar
  • Växla mellan arbetskort
  • Registrera övertid

Företagsekonomi

Optimera företagets tillväxt: 3 tips för ökad omsättning

Har du koll på din omsättning? Vad är omsättning? Omsättning är en term som används för att beskriva ett företags intäkter eller försäljning. Det är en måttstock för hur mycket ett företag har sålt av sina …