Styr dina entreprenadprojekt med Minuba

Är du trött på att använda komplexa Excel-ark för projektledning av större entreprenadprojekt? Vill du ha översikt och vill du kunna följa dina framsteg på varje projekt?

Med Minubas funktion ’Entreprenad’ kan du enkelt och smidigt hålla koll på dina entreprenadprojekt, fakturera baserat på framstegen (i procent) och skicka en redovisning till din kund. På så sätt får du fullständig översikt över ekonomin och hur projektet framskrider.

I Minuba är det enkelt för dig att arbeta med offerter och framsteg i projekt. Du kan enkelt hantera, följa framstegen på order och hantera förskotts- och slutbetalning. Det blir inte enklare!

Läs in offerter och hantera din aktivitetslista

Ta emot en aktivitetslista från huvudentreprenören och läs in den enkelt i Minubas ’Entreprenad’ modul. Du kan naturligtvis också skapa dina egna aktiviteter manuellt. När framsteg rapporteras på byggmöten kan du ange procentandelen av framsteg för olika aktiviteter i offertlistan i Minubas Entreprenadmodul.

På så sätt kan du löpande fakturera det överenskomna framsteget, som tydligt visas på fakturan.

Fakturering och redovisning

Minuba gör det enkelt att visa redovisningen på sidan 2 på fakturan, vilket ger huvudentreprenören en överblick över entreprenadsumman, vad du tidigare har fakturerat och vad som begärs nu. På projektet kan du enkelt få en överblick över de förskottsfakturor som har skapats.

Kostnadsbudgetering

Samtidigt som du håller koll på din offertlista kan du skapa en kostnadsbudget i Minuba där du definierar poster själv. Det ger dig löpande en uppdaterad översikt över och kontroll över projektets kostnader. Läs mer om budget här!

Företagsekonomi

Prioritera projekt som ökar din intäkt

Hur samlar du insikt om din intäkt? Du kan öka din intäkt om du prioriterar dina projekt så att resurserna (timmarna) används effektivt  – utan att förlora alltför mycket fokus. Är du bra på att prioritera …

Fördelarna med Minubas projektledning:

Med Minubas projektledning får du:

  • Ekonomisk projektledning
  • All ekonomi på ett ställe
  • Översikt över redovisning
  • Kostnadsbudget
  • Enkel fakturering efter framsteg
  • Kopia av projekt till ny order

Minuba har gratis support alla vardagar mellan 09:00 - 16:00