Aktivera integrationen mellan Minuba och Fortnox

I denna artikel ska vi genomgår hur du kan koppla din Minuba till ditt konto hos Fortnox.

Det är lätt att aktivera och använda integrationen i Minuba och dina kundfakturor kommer att exporteras till ditt ekonomisystem direkt när du godkänner dem.

Så här gör du när du ska aktivera integrationen:

”Kugghjulet” >> Administration >> Integrationsmodult till ekonomisystem >> Välj Fortnox.

Välj Fortnox och klicka på ”Spara” disketten i höger hörn.

Nästa steg är att koppla inom systemen via en så kallad API nyckel. Denna ska du först hitta i Fortnox.

Klicka här: Se hur du hämtar en API nyckel i Fortnox

Så där! Då var det klart och dina fakturor kommer att överföras automatiskt till Fortnox från Minuba!

Har du frågor till ovanstående? Kom ihåg att du alltid kan få hjälp från vår support via tel: 031-3613577