Här hittar du frånvarotyper i Minuba

Frånvarotyper är olika typer av frånvaro, t.ex. semester, sjukdom eller något annat. Du hittar dina frånvarotyper genom att gå in på Kugghjulet – Administration – Arbetstids-, tilläggs-, och frånvarotyper som beskrivs i bilden ovan.
Du skapar en ny frånvarotyp genom att klicka på knappen ”Skapa ny” i det övre högra hörnet och välj ”Infoga ny frånvarotyp”.

Här har du möjlighet att fylla i dina inställningar för frånvarotyper. Kom ihåg att det sätt du väljer att exportera din frånvaro (timmar eller dagar) kommer att påverka hur det exporteras till ditt lönesystem.

Så här gör du när du ska skapa en ny frånvarotyp i Minuba.

Kör hårt!