Välj mallar när du skickar ett dokument via appen

När du ska skicka dokumentation via appen (offert, orderbekräftelse, kontrollrapport eller faktura), kan du lägga till existerande dokumentmallar. Dokumentmallar är textmallar som du själv skapar och är själva mejlet som skickas till kunden tillsammans med din dokumentation.

Ny mall på datorn

För att välja bland existerande mallar på mobilen krävs det att du har skapat dina dokumentmallar i förväg via datorn. Du skapar dessa mallar under ’Administration’ >> Mallar >> ’Skapa ny- knappen’ >> Mall >> malltyp: MEJL

Såhär ser det ut i appen

När du ska skicka något via mail i appen kommer du automatiskt att se ”Välj e-post mall”.

Oavsett om du skickar en offert, order eller annat kommer du att kunna välja mall. Prova själv och se!