Träffa Minuba på Elfack den 7-10 maj 2019 i Göteborg - Minuba

Träffa Minuba på Elfack den 7-10 maj 2019 i Göteborg

Självklart är vi på plats när Nordens största mässa för el- och energibranschen öppnar sina dörrar den 7 maj 2019! Vi ser fram emot att prata digitalisering med en massa duktiga installatörer, elektriker och andra branschintresserade aktörer.

Order- och faktureringssystem för dig som hantverkare

Med Minubas order- och faktureringssystem kan du som hantverkare och elektriker optimera dina arbetsprocesser och därmed effektivisera din arbetstid. Under Elfack visar vi hur Minuba fungerar, svarar på frågor om vad digitalisering kan göra för ditt företag och ger dig en månads gratis Minuba så att du kan uppleva det själv.

Vi ses vid monter G02:20

Elfack är dessutom ett fantastiskt tillfälle för både våra nuvarande och potentiella kunder att träffa oss som arbetar på Minuba. Vem svarar i supporten när det ringer? Hur långt skägg har vår VD och vem av oss tror ni är snabbast på fakturering i Minuba?

Prova Minuba gratis i 1 månad för både dator och app och arbeta smartare. Du kan starta ett gratiskonto här direkt (så att du har det redo när du möter oss med dina frågor) eller skaffa det direkt på mässan. Ett gratis demo-konto ger dig full tillgång till alla funktioner i Minuba och du kan faktiskt använda det till att fakturera dina kunder – helt gratis!

Skaffa ett gratis demokonto här: GRATIS DEMOKONTO

Vi ses i Göteborg!