Skapa överblick, använd dina resurser effektivt och spara tid med Fleet Complete och Minuba

Körjournaler från Fleet Complete och orderhantering från Minuba ger dig en enklare vardag med en bättre överblick. Det är därför ingen tillfällighet att Minuba och Fleet Complete har många gemensamma kunder. Kombinationen av dessa två system ger dig en full överblick över hela din agenda, dina medarbetares körtid och tidförbrukning. Dessutom underlättar de två systemen administrativt arbete och utgör en grund för stora besparingar eftersom de integrerar till varandra!

Varför ska du ha en körjournal?

Körjournaler är en viktig del av verksamhetens drift inom alla industrier. Oavsett vilken bransch du befinner dig i och hur många fordon du har, så har Fleet Complete rätt körjournalsystem för dig. Fleet Complete erbjuder en avancerad och komplett lösning som kan ge dig platsdata och verktyg du behöver för att optimera dina körjournaler så mycket som möjligt. Med integrationen till Minuba överförs all data direkt till din Minuba. Smartare blir det inte!

Med Minuba och Feet Complete tillsammans, får du en fullständig överblick som hjälper dig att hålla koll på körning, uppgifter och kostnader - så att du kan hålla reda på allt annat .

Kontakta Fleet Complete här om du önskar en offert eller vill veta mera om deras GPS-lösningar!


Körjournaler med Fleet Complete

Med en GPS-baserad lösning för körjournaler kan du få en snabb överblick över fordonens position och rutt, minska körtid och bränsle, optimera antalet och användningen av bilar samt mycket mer.

  • Se den exakta platsen för alla företagsbilar på en livekarta och se var de har varit tidigare
  • Få insikt i körbeteende och förhindra olyckor
  • Spara tid och bränsle
  • Få en översikt över kostnader relaterade till din bilpark
  • Få påminnelser om servicetider, underhåll etc.
  • Spåra alla resor och håll en korrekt loggbok helt automatiskt
  • Lämna korrekt dokumentation för den tid som kunden betalar för
  • Integrera med Minuba och se de resor som görs direkt i systemet

 

“Minuba gör allas vardag enklare och mer hanterbar - det ger glada och engagerade medarbetare. Med Minuba vet mina kunder att min dokumentation är i ordning och att de får ett bra jobb till överenskommet pris och tidsspann. Detta ger både säkerhet och bra kundservice, vilket jag är glad att kunna erbjuda mina kunder. Mina anställda visar också ansvar och känner sig säkra i vårt sätt att arbeta tillsammans. Minuba gör allas vardag enklare och mer hanterbar. Det ger glada och engagerade medarbetare såväl som nöjda kunder som känner att de alltid kan följa med i uppdragen!”

- Morten Offenbach, IC Isolering ApS


Hur fungerar det?

Med Fleet Complete får du en översikt över företagets bilar med GPS-baserad körjournalshantering och spenderar därför mindre tid på ruttplanering och arbetsfördelning för anställda på språng. Mer nöjda kunder och lägre driftskostnader ingår i köpet!

Du har nu möjlighet att följa medarbetarnas körning - i Minuba

Med integrationen till Minuba är det enkelt att överföra kördata direkt. Allt du behöver göra är att montera en GPS-tracker i fordonet och ställa in integrationen mellan Minuba och Fleet Complete. När integrationen är aktiv och du har anslutit den tillgängliga GPS-enheten under din användare i Minuba, kommer du under "Min tid" i Minuba att kunna följa vilka körningar dina anställda har haft under den valda perioden.

När integrationen är aktiv ger de två systemen dig viktig data som gör att du kan göra välgrundade beslut och därmed optimera dina driftskostnader.


Dokumentationen på orden

Ord som transparens och tillförlitlighet är särskilt viktiga när man driver ett professionellt företag och där konkurrensen är hård. Kunder väljer ofta de företag som är kända för att ge bra kundservice och där de vet att de är i säkra händer.

Med Fleet Complete och Minuba kan du vara säker på att ha ordning på din dokumentation.

Du får en exakt översikt över tidskonsumtion och kan presentera den för dina kunder när som helst. Det ger dig därmed bättre kundservice och du driver en mer tillförlitlig och transparent verksamhet där all dokumentation samlas på ett ställe.


Vill du veta mera?

Fleet Complete Körjournaler