Minuba och Visma eEkonomi

för en smidigare administration

Minuba och Fortnox

Exportera fakturor från Minuba till Visma

Med vår integration till bokföringssystemet eEkonomi kan du spara tid på din fakturering och efterföljande bokföringsarbete. Integrationen mellan Minuba och Visma gör att du snabbt och enkelt kan exportera dina fakturor direkt till bokföringssystemet. Dina fakturor förs över automatiskt till eEkonomi för bokföring när du godkänner dem i Minuba och även dina kundlistor uppdateras automatiskt mellan de två systemen.

Godkända fakturor kan skapas som utkast eller som verifikationer i bokföringssystemet, det väljer du själv.

 


Få bättre överblick med Minuba och Fortnox

 

Få fullständig kontroll över din redovisning

Visma eEkonomi är skapat för ett tryggt och smidigt företagsliv. Med funktioner som automatiserad bokföringshjälp får du en mer effektiv vardag.

Oavsett om du är ett litet eller stort företag kan bokföringssystemet eEkonomi hjälpa dig att få kontroll över din redovisning. Programmet är flexibelt och lätt att använda, så att du snabbt och enkelt kan sköta din bokföring.

Precis som Minuba, är Visma onlinebaserat och har gratis support, så att du kan kolla upp ditt företag när som helst och få den hjälp du behöver.

Integrationen är väldigt enkel att sätta upp och har du redan en kundbas i Visma eEkonomi kan den även enkelt överföras till Minuba.

 


Enkelt och smart!

Varje gång du fakturerar i Minuba går fakturan automatiskt över till Visma eEkonomi

Få din digitala faktura överförd till Fortnox med bara några klick i Minuba

Skapa en faktura med några klick i Minuba

Vill du förenkla hanteringen av arbetskort och minska administrativt krångel på kontoret?

Med Minubas digitala arbetskort kan dina montörer registrera både tid och material direkt ute på fältet. Därefter kan du skapa en faktura med några få klick och få den automatiskt överförd till bokföring i eEkonomi. På så sätt sparar du tid, både tack vare att dina montörer inte behöver komma förbi kontoret och att du slipper manuell inmatning och förlorade handlingar.

Med smidigare fakturering får du dina pengar snabbare och ökar därmed likviditeten i din verksamhet.

Prova Minuba gratis

 

Kom igång enkelt med integrationen till Visma

Det går snabbt och lätt att komma igång med att exportera fakturor till bokföringssystemet eEkonomi. I vår supportartikel kan du läsa om hur man gör och vad du behöver tänka på när du vill börja använda integrationen.

Aktivera integrationen till Visma E-ekonomi