Koppla Minuba till Visma eEkonomi

I denna artikel ska vi titta på vad du ska göra för att koppla din Minuba till ditt konto hos Visma eEkonomi.

Tack vare integrationen mellan Minuba och Visma blir det lättare for dig att överföra dina kundfakturor till ditt ekonomisystem för en mer effektiv bokföring.

Så här aktiverar du integrationen:

Administaion >> Integrationsmodul till ekonomisystem >> Välj Visma eEkonomi >> Spara

Nu kommer knappen ”Koppla till Visma eEkonomi” fram. Klicka på knappen och logga in i ditt Visma konto.

Inne i Visma:

När du har loggat in i din Visma ska du aktivera integrationen tillbaka mot Minuba. Det gör du genom att gå in på ”Appar och integrationer” och därefter ”Visma Integration”. Här ska du se till att aktivera integrationen mot Minuba och få statusen ”Activated”.

Så där! Det var allt du behöver göra för att integrera Minuba till Visa eEkonomi.

Har du frågor? Kom ihåg att du alltid kan få hjälp från suipporten på tel: 031-3613577