Vi söker två mångsidiga säljare till Minuba

join our team

Minuba - fakturering och orderhantering för professionella hantverkare

Minuba erbjuder sina kunder ett webbaserat fakturering- och orderhanteringssystem, som minskar mängden manuellt administrativt arbete för alla inom hantverks- och servicebranschen. Vår software (och vår app) gör det lätt för företag att hantera det administrativa flödet från offert till faktura, så att man kan jobba smart och strukturerat samt slippa onödiga Excel ark.

Minuba hjälper alla hantverkare att få sitt företag att växa – och ger dem en lättare vardag!
Låter det ambitiöst? Ändå har det sedan 2010 varit vårt huvudmål.

Vi söker säljare. Vill du bli en del av vårt fantastiska team?

Gillar du att ha många bollar i luften? Är du kvalitetsmedveten och trivs du i en händelserik miljö i ett tillväxtföretag? Då kanske vi är en bra kombination!

Nu har du chansen att få vara med och föra Minuba till en marknadsledande position. Vi befinner oss mitt i en spännande resa och vi vill gärna ha med dig på tåget.

Vi hoppas att du ÄLSKAR att skapa relationer och bygga förtroende hos nya kontakter. Minuba söker dig som med dina säljande egenskaper, kan skapa möjligheter och ta hem affären.

Vårt kontor finns i Göteborg, men våra kunder finns över hela Sverige. Därför tar vi gärna emot din ansökan även om du bor i norr, söder, öster eller väster.

Om tjänsten:

Det här är en tjänst med mycket frihet under ansvar – du planerar själv, samt tillsammans med säljchef, dina säljaktiviteter och ansvarar för att planeringen blir väl utförd.

Du tilldelas ett säljdistrikt som blir ditt ansvar när det gäller bearbetning och resultat.

Nykundsbearbetning

Grunden i ditt arbete lägger du vid nykundsbearbetningen. Du behöver vara uthållig i ditt arbete med telefonen för att skapa en första kontakt, väcka ett intresse och boka mötet. Att hålla energinivån på topp i varje samtal är otroligt viktigt – det är första nyckeln till din framgång!

Möten

Det jobb du lägger vid nykundsbearbetningen kommer resultera i möten, antingen digitalt eller fysiskt. Mötets fokus ligger på att förstå den potentiella kundens behov och verklighet. Lyhördhet och öppna frågor ger dig bästa möjlighet till affär.

Uppstart

Du ser till att den nya kunden, på ett bra sätt, kommer igång med Minuba och känner sig så trygg och taggad som möjligt att fortsätta – och förbli en trogen samarbetspartner.

Uppföljning

Du ansvarar för att, med jämna mellanrum, följa upp dina kunder. Detta för att stärka relationen och förtroendet – vi älskar nämligen när våra kunder också blir samarbetspartners och rekommenderar oss vidare.

I tjänsten ingår även:

 • Informera om hela Minuba-konceptet - från A-Ö.
 • Förstå kundens behov, presentera produkten, avsluta affären och se därefter till att kunderna blir bekanta med Minuba så att de kan utveckla sin verksamhet.
 • Kundsupport - att tillsammans med övriga teamet verka för att ge den bästa servicen och supporten till våra kunder.
 • Besöka både nuvarande och potentiella kunder samt affärspartners och bygga relationer.
 • Delta i mässor och evenemang – och vara en del av teamet – både "på och utanför planen".
 • Söka nya leads genom canvasförsäljning, bokade kundmöten, partnersamarbeten, marknadsföring, ditt eget nätverk och din befintliga kundportfölj.
 • Arbeta målmedvetet med konstruktion och utveckling av din pipeline med stöd av CRM-system.
 • Vara Minubas ambassadör online, via telefon och på evenemang.
 • Utgångspunkt från vårt kontor i Krokslätt, Mölndal. Bor du någon annanstans i Sverige förväntas du arbeta på kontoret med jämna mellanrum. Det är så vi bäst skapar teamkänsla och lär oss av varandra.
 • Återkommande resor till vårt huvudkontor i Köpenhamn, Danmark.

Minuba lever för att skapa värde för våra kunder och ser dem som samarbetspartners snarare än bara betalande företag.

Tillsammans med dig vill vi att våra kunder ska få möjligheten att bli bättre och smartare företagare, så de kan tjäna mer pengar och få mer fritid. Det är ditt jobb att introducera denna möjlighet och detta värde.

Vilka egenskaper söker vi?

 • God teknisk förståelse för IT-system
 • Ett aktivt intresse för att göra skillnad för digitaliseringen av hantverksindustrin
 • Massor av energi och ett härligt driv
 • Fokusera på resultat och var proaktiv
 • Nätverk och kunskap om hantverkarnas vardag
 • Höga ambitioner och hög aktivitetsnivå

Psst…gillar du även att dra på smilbanden, njuta av musik, mat och dryck…ja men då kan det vara en match made in heaven!

Vad vi erbjuder:

 • Personligt ansvar och ägande av arbetsuppgifter
 • Ett bra team i en aktiv, vänlig och humoristisk atmosfär
 • Ett spännande jobb i ett företag med agilt tankesätt och platt struktur, där vägen från idé till handling är kort

Minuba erbjuder dig som säljande person en stor möjlighet till utveckling. Vi tar alltid emot driv, initiativ och förmåga till strukturerat arbete med öppna armar. Hos oss blir du en del av en framåtlutad, kreativ och inkluderande miljö.

Krav

 • Gymnasial utbildning
 • Svenska
 • Engelska
 • Norska (meriterande)
 • B-körkort
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare (vi tillämpar provanställning)

Övrigt

Tjänsterna avses tillsättas under våren 2023.

Vi ser fram emot att höra från dig! Har du frågor kring tjänsten kan du kontakta oss via jobb@minuba.se

Forretningsorienteret studentermedhjælper

Kort om oss

Minuba AB är ett svenskt dotterbolag till det danska Minuba ApS som vill digitalisera och förbättra arbetsflöden inom bygg och hantverk. Med vår unika mjukvara har vi hittat receptet på hur detta kan göras.

Minubas mål är att demokratisera hantverkarnas möjlighet att driva sin verksamhet än mer professionellt – oavsett storlek. Vi erbjuder ett webbaserat fakturering- och orderhanteringssystem, vilket gör det enkelt att minska mängden manuellt administrativt arbete. Vi skapar överblick, optimerar processer, ökar effektiviteten och förbättrar våra kunders likviditet – allt till ett rimligt pris. Kort sagt, vi förändrar hur 7 % av planetens arbetsstyrka arbetar.

Till vardags har vi ett nära samarbete, det är korta avstånd från beslut till handling och vi får saker gjorda!