Hämta din rabattfil från Ahlsell

Hämta ditt rabattavtal från Ahsell, så här gör du:

• Logga in med uppgifterna till ditt användarkonto hos Ahlsell.
    https://www.ahlsell.se/
    Observera att för att kunna använda funktionen ”Beställ avtal” hos Ahlsell så behöver ditt användarkonto ha denna behörighet. Om du saknar denna behörighet så kontakta internetbutiken@ahlsell.se och uppge ditt kundnummer i mailet.
  • Funktionen Beställ avtal finner du under ”Mina Sidor” när du är inloggad. Du kan också följa denna länk:
    https://www.ahlsell.se/mina-sidor/bestall-avtal/
  • I scrollisten/dropdownlistan ”Välj avtalstyp” Välj, ”Kundavtal”.
  • Om e-postadressen ska vara annorlunda mot den förifyllda, ändra detta till önskad e-postadress.
  • Det är valfritt att fylla i fälten ”Ämne” och ”Meddelande”.
  • Klicka på knappen ”Skicka”.
  • Ett email skickas till din valda e-postadress.
  • I mailet finner du en .txt-fil. Denna laddas upp hos Minuba, se mer information om hur du laddar upp din .txt-fil här:
    https://minuba.se/support/guide-till-rabattavtal-fran-dina-grossister/