Hur genererar jag ett kontoutdrag på mina kunder i Minuba?

I denna artikel kan du läsa hur du kan exportera ett kontoudtag på en kund i Minuba.

Ett kontoutdrag i Minuba är en utskrift av kontoöversikten på en kund som visar inbetalningar och utbetalningar på kundkontot. Med ett kontoutdrag är det ätt att få en översikt över kunderna och de så kallade debit-och kreditposterna.

Kontoutdraget kan med fördel användas vid årsbokslutet eller när du behöver skapa en statusrapport.

Så här gör du när du ska se eller exportera ett kontoutdrag på en kund i Minuba.

1. Klicka på Kugghjulet
  2. Välj Kunder
  3. Klicka på den kund du önskar
  4. Skrolla ner till kontoutdrag

Om du vill kan du exportera ett utdrag till Excel genom att klicka på knappen ”Exportera kontoutdrag”. Då kommer ett fönster fram där du kan avgränsa en period.

Klicka på OK och Excel-filen laddas ner.

Så gör du när du ska se eller exportera ett kontoutdrag på en kund!