Hur gör jag en snabborder i Minuba?

Under ”Planering” har du möjlighet att skapa en snabborder. Det vill säga en order som inte redan finns i systemet, men som du vill skapa snabbt utan att behöva använda knappen ”Skapa ny”.

Om du klickar på tid, datum och anställd där du vill att ordern ska vara planerad, får du den vanliga rutan för att planera arbetstagarens arbetstid. Istället för att välja en befintlig order, klicka på [Skapa ny]

Skapa ny order

Du ser bilden nedan när du klickar på [Skapa ny ]. Här kan du skapa en beställning med ordertyp, rubrik, arbetsbeskrivning, kundinformation och medarbetare:

När allt är ifyllt klickar du på ”Godkänn” så skapas ordern. Nu kan du schemalägga eller registrera tid på den. Naturligtvis har du också möjlighet att gå direkt till det nya arbetskortet.

Du är nu redo att börja arbeta med Snabborder i Minuba!