Integrationer i Minuba

Vi har flyttat några av integrationerna

Vi har gjort en ny och förbättrad översikt, för att bättre visa de integrationer som Minuba erbjuder. Tanken är att detta längre fram ska vara den enda sidan för att se och aktivera integrationerna.

Översikt av integrationer i Minuba

Om du vill få en överblick över vilka aktiva integrationer ditt Minuba-konto har eller lägga till nya integrationer kan detta göras på sidan ”Integrationer”. Du hittar den under kugghjulet.

integrationer drop down meny

På integrationssidan kan du se högst upp vilka aktiva integrationer du har, och om du klickar på en av integrationerna kommer du direkt till själva inställningssidan.

På integrationssidan kommer du också att se utvalda integrationer som kan vara relevanta för ditt företag, så att du kan få ut ännu mer av ditt Minuba-konto. Dessa är inte aktiverade för ditt konto, utan är integrationer som Minuba tror att du kan dra nytta av.

sida för aktiva integrationer och förslag på integrationer

Om du vill se andra integrationer eller om du vet en specifik integration du vill lägga till kan du klicka på ”Utforska alla våra integrationer” och därifrån kommer du in på en ny sida. Här kan du se alla integrationer som Minuba erbjuder. Du kan även filtrera integrationerna efter kategori för att se till att du ser integrationsförslag som är relevanta för dig och ditt företag.

översikt över alla integrationer i Minuba