Kom igång med Minuba!

Här har vi samlat en hel del videor som hjälper dig igång med Minuba. På med hörlurarna och tryck på play!

Företagsinställningar i Minuba

För att visa dig den här videon ber vi dig att acceptera marknadsförings- och statistikcookies. Klicka här för att acceptera.

Ge fler användare tillgång till Minuba

För att visa dig den här videon ber vi dig att acceptera marknadsförings- och statistikcookies. Klicka här för att acceptera.

Registrera en ny kund i Minuba

För att visa dig den här videon ber vi dig att acceptera marknadsförings- och statistikcookies. Klicka här för att acceptera.

Redigera och sätt logga på dina dokument

För att visa dig den här videon ber vi dig att acceptera marknadsförings- och statistikcookies. Klicka här för att acceptera.

Såhär fungerar ett arbetskort i Minuba

För att visa dig den här videon ber vi dig att acceptera marknadsförings- och statistikcookies. Klicka här för att acceptera.

Skapa en order i Minuba

För att visa dig den här videon ber vi dig att acceptera marknadsförings- och statistikcookies. Klicka här för att acceptera.

Så här rapporterar du tid i Minuba

För att visa dig den här videon ber vi dig att acceptera marknadsförings- och statistikcookies. Klicka här för att acceptera.

Fakturera dina kunder snabbt och enkelt

För att visa dig den här videon ber vi dig att acceptera marknadsförings- och statistikcookies. Klicka här för att acceptera.

Så här krediterar du en godkänd faktura

För att visa dig den här videon ber vi dig att acceptera marknadsförings- och statistikcookies. Klicka här för att acceptera.

Så här registrerar du material i Minuba

För att visa dig den här videon ber vi dig att acceptera marknadsförings- och statistikcookies. Klicka här för att acceptera.

Flytta timmar eller material från ett arbetskort till ett annat

För att visa dig den här videon ber vi dig att acceptera marknadsförings- och statistikcookies. Klicka här för att acceptera.

Hantera material från en EDI-faktura i Minubastrong

För att visa dig den här videon ber vi dig att acceptera marknadsförings- och statistikcookies. Klicka här för att acceptera.

Se hur du jobbar med planering i Minuba

För att visa dig den här videon ber vi dig att acceptera marknadsförings- och statistikcookies. Klicka här för att acceptera.

Planeringsverktyget ger dig nu ännu bättre överblick

Se hur du kan få bättre överblick över varje order samt vilken medarbetare som har rapporterat tid på respektive order.

För att visa dig den här videon ber vi dig att acceptera marknadsförings- och statistikcookies. Klicka här för att acceptera.

Se hur du kan sortera dina linjer på en faktura efter behov

För att visa dig den här videon ber vi dig att acceptera marknadsförings- och statistikcookies. Klicka här för att acceptera.

Redigera moms på faktura eller separata linjer

För att visa dig den här videon ber vi dig att acceptera marknadsförings- och statistikcookies. Klicka här för att acceptera.

Slå ihop valda fakturalinjer i Minuba

För att visa dig den här videon ber vi dig att acceptera marknadsförings- och statistikcookies. Klicka här för att acceptera.

Se hur du gör när du ska exportera en begäran till Skatteverket

För att visa dig den här videon ber vi dig att acceptera marknadsförings- och statistikcookies. Klicka här för att acceptera.

Se hur du lägger till grossister i Minuba

För att visa dig den här videon ber vi dig att acceptera marknadsförings- och statistikcookies. Klicka här för att acceptera.

Se hur du hanterar ROT och RUT avdrag i Minuba

För att visa dig den här videon ber vi dig att acceptera marknadsförings- och statistikcookies. Klicka här för att acceptera.