Lås dokumentation till administratör

Det är nu möjligt att begränsa en fil till att vara synlig endast när man är administratör eller har faktureringsrättigheter.

Detta kan du göra genom att klicka på Redigera på dokumentationen:Redigera på dokumentationen

Om du laddar en ny bild så klickar du på avancerat.

Här kommer det att finnas en kryssmarkering så att den rätta användaren får tillgång.

Kryssmarkering

Efter att filen blivit markerad som ”begränsad” kommer det att vara ett hänglås på bilden.

Begränsad - hänglås

Dessutom kan man ändra ”synligheten” för alla eller flera filer samtidigt genom att välja dem och klicka på knappen ”redigera flera”.

Redigera flera

Redigera mappnamn

Det är möjligt att ändra namnet på en befintlig mapp genom att klicka på redigera (pennikonen) på mappen.

Redigera mappnamn