Minuba API

Minuba har ett API som kan användas av programmerare eller andra personer med teknisk kunskap som är intresserade av att integrera sitt eget system med Minuba.

Du hittar API:et och dokumentationen på engelska genom att klicka här.

Om du skulle vilja ha en API-nyckel är du välkommen att skriva till info@minuba.se med en kort förklaring av vem ni är och hur ni skulle vilja använda API:et. Dessutom behöver vi kontaktuppgifter (e-post och telefonnummer) till en ansvarig person.