Överblick i appen

Filtrera i listan

Uppföljning

Skapa en order från Överblicken

Få en överblick över dina ordrar, utkast, offerter och arkiverade ordrar

I appen hittar du dina ordrar, utkast, offerter och arkiverade ordrar under Överblick. Du hittar överblicken i huvudmenyn (de tre strecken).

bild visar menyfält med överblick kategorin vald

När du klickar dig in på överblicken får du fram en lista som visar alla de ordertyper, utkast, offerter och arkiverade ordrar som du har tillgång till.

Längst upp på skärmen finns en ”karusellmeny” där du kan scrolla i sidled och klicka dig in på de olika kategorierna. Du kan även klicka på punkterna för att snabbt nå en kategori längre bort. När du flyttar dig mellan de olika kategorierna så uppdateras även allt i listan automatiskt.

gif visar överblickens nya layout i Minubas app

Filtrera i listan

Du kan välja vilka kategorier du vill kunna söka i genom att filtrera listan. Tryck på den streckade menyn till höger om sökfältet för att välja filter.

Kategorin ’Övriga’ låter dig söka på namn, adress och telefonnummer m.m

Du kan även välja om du bara vill se ordrar som du tilldelad/kopplad till samt att även kan välja att se eller dölja reservorder.

Du kan också filtrera på avdelning, då visar endast ordrar som hör till den/de avdelningar du tillhör. Menyn visas endast om du tillhör flera avdelningar. Om du endast är med i en avdelning ser du bara ordrar som hör till din avdelning i appen.

Uppföljning

Du kan se och lägga till uppföljningar i överblicken. Här kan du lägga in ett datum och en anteckning, tex om det är något du måste komma ihåg till ett visst datum

Bild som visar överblickenbild som visar uppföljning i appen

Skapa en order från Överblicken

Längst ner i överblicken hittar du en ”+”-knapp. Denna trycker du på för att antingen skapa en order, en offert, en snabborder eller en ny kund. Skillnaden mellan att skapa en vanlig order och en snabborder är att snabbordern inte blir ett utkast som måste godkännas. Den blir istället en pågående order direkt.

bild visar hur du i Minubas app under överblick skapar ny order   gif visar hur du skapar ny order i Minubas app under överblick