Överför ’omvänd byggmoms’ till ditt ekonomisystem

Med Minuba kan du överföra godkända fakturor och kreditfakturor till E-Ekonomi och Fortnox.

Denna artikel beskriver hur du ska göra när du vill överföra fakturor med ’omvänd byggmoms’, så att de hamnar på rätt konto i ditt ekonomisystem.

Inställningar för Fortnox

I Minuba: Inställningar – Administration – Integrationsmodul för ekonomisystem – Fortnox

Först ska du aktivera din integration til Fortnox genom att välja systemet i listan över tillgängliga system.

När du har ifyllt all nödvändig information kan du även ange konto för omvänd byggmoms enligt bilden nedan:

Inställningar för e-Ekonomi

I Minuba: Inställningar – Administration – Integrationsmodul för ekonomisystem – e-Ekonomi

Först ska du aktivera din integration til e-Ekonomi genom att välja systemet i listan över tillgängliga system.

Integrationen överför omvänd byggmoms automatiskt om dina inställningar i e-Ekonomi är korrekta. Du behöver inte att göra något i Minuba.

Här kan du läsa mer om hur du ska göra i e-Ekonomi: länk

Så gör du när du ska överföra omvänd byggmoms till ditt ekonomisystem!

Bonuslänk: Här kan du läsa om hur du arbetar med omvänd byggmoms i Minuba