Så här kan du importera nya användare i Minuba

Här kan du läsa mer om hur den smarta importfunktionen för användare fungerar.

Det är en smart funktion om du ska registrera två eller flera användare i Minuba och inte vill skapa dem en åt gången.

Förbered dig i förväg och gör en lista i Excel med kolumn som innehåller den information du behöver på dina medarbetare, inklusive kontaktinfo och användartyp i Minuba. Spara filen i csv-format lokalt på din dator.

Importera användare i Minuba

Gör så här:

Kugghjulet >> Administration >> Användare >> Importera >> Importera användare

Välj den fil du vill importera och klicka på OK.

Därefter har du möjligheten att anpassa alla kolonner med den information de innehåller, så att alla hamnar rätt.

Så lätt är det att importera nya användare i Minuba!