Vad kan jag använda Minubas app till?

Minubas app är ett tilläggsverktyg för Minubas webbapplikation, den fungerar som medarbetarnas arbetsverktyg ute på fältet. Med appen får du tillgång till alla dina arbetskort, materialregistrering, tidsrapportering, dokumentation och kvalitetssäkring. Kort sagt, allt som du behöver för att kunna utföra ditt arbete på fältet samt göra efterföljande registreringar på nyttjade resurser.

Full fart framåt med Minubas hantverksapp

Med Minubas app till Smartphone och platta är du inte längre bunden till kontoret. Du kan snabbt och enkelt följa dina arbeten direkt från din smartphone. Du behöver heller inte ringa samtal för att ta reda på vad dina anställda gör när du är på resande fot.

Vi gör det enkelt för dina anställda att rapportera tid, material och anteckningar på en order med bara ett klick i deras telefoner! Allt blir synligt för dig som ansvarig direkt så att du alltid har en uppdaterad inblick i arbetet. Varje gång du som ansvarig gör en förändring eller skapar en order så går informationen direkt till dina anställda på fältet.

Med ständig åtkomst under arbetets gång blir dina anställda självgående så att ditt företag kan växa. Tack vare effektiv orderhantering med Minuba, samt konstant tillgång till alla arbeten så kan du hantera fler uppdrag samtidigt vilket bidrar till att ditt företag växer.

Med Minubas app kan du när som helst:

• Skapa och skicka offerter direkt till kunden. Läs mer här
  • Få överblick över nya, pågående och avslutade ordrar.
  • Registrera material.
  • Rapportera tid. Läs mer här
  • Se arbetskort och följ med i arbetet.
  • Skapa nya ordrar och lägga till medarbetare på en order.
  • Ta bilder och lägga till anteckningar eller dokumentation på en order. Läs mer här

Alla kan använda Minubas app och den kan laddas ner helt gratis via App Store eller Google Play.