System och softwareversioner

Du kan använda Minuba på en dator, en platta (iPad eller Android) och smartphone (iPhone och Android) och kräver endast internetuppkoppling. Minuba kan därför användas när som helst och vart som helst. På kontoret, i bilen, hemma, i sommarstugan, kort sagt överallt där du är online. Om du använder streckkoder är det en fördel för dig om du skaffar dig en streckkodscanner. Du kan också använda kameran på din telefon eller platta.

Webbläsare

Du kan använda Minuba med följande webbläsare: Den nyaste versionen av Microsoft Edge, Firefox, Safari och Chrome. Från september 2020 stödjer Minuba inte längre Internet Explorer eftersom webbläsaren inte stödjer moderna standarder.

Mobiltelefoner och operativsystem

Du kan med fördel använda Minubas app på både Android och iOS.
Android – Minuba stödjer Androidsystem från version 5.0.
iPhone – (från september 2020) Minuba stödjer iOSsystem från version 13.0. Läs mer här.
iPad – Minuba stödjer de flesta nya modellerna for iPad.

Se listan over de iPadmodeller som Minuba stödjer markerat med blå och grön färg.

Du kan se vilken modell din iPad har här: Inställningar > Generellt > Om > Modellnamn

Internetuppkoppling

Minuba kan problemfritt användas med långsamt bredband, t.ex. 256 kbit/s. För bättre användarvänlighet rekommenderar vi dock en förbindelse med 1 Mbit/s eller snabbare.

Kan jag installera Minuba på min egen server?

Nej. Minuba är ett onlinesystem där vi har fokus på att hålla priset lågt. På så vis slipper du inköp av server, installationstid, uppgraderingar, och samtidigt så har vi hand om drift och backup.