Minuba och Fortnox

för en ännu bättre effektivitet

 

Samarbete mellan Fortnox och Minuba

Enkel fakturering och bokföring med Fortnox och Minuba

Integrationen mellan Fornox och Minuba hjälper dig spara tid när du ska fakturera och bokföra. Gör arbetet lättare tack vare bokföring i Fortnox. Dina kundfakturor överförs automatiskt till Fortnox när du godkänner dem i Minuba och även dina kundlistor uppdateras i Fortnox. När du godkänner dina inköpfakturor i Minuba så förs även de över till bokföringsprogrammet, så att du enkelt kan bokföra både försäljnings- och inköpsfakturor och hålla koll på din ekonomi utan onödigt skrivande.

Du kan till och med ladda ner betalningsstatus direkt till din Minuba, så att du enkelt och snabbt kan hålla koll på dina ärenden från offert till betalning i Minuba, och slipper lösa fakturor på flera ställen.

Förenkla din bokföring med vår integration!


Få total kontroll på ekonomin

Fortnox grundades 2001 och är en företagsplattform med produkter inom bland annat redovisning, fakturering, finansiering och medarbetare. Huvudkontoret ligger i Växjö och aktien är noterad på Nasdaq Stockholms huvudlista.

Oavsett om du är ett litet eller stort företag kan Fortnox molnbaserade plattform hjälpa dig att hålla reda på din ekonomi. Programmet är flexibelt och lätt att använda, så du kan snabbt och enkelt få kontroll över din bokföring, momsredovisning, årsredovisning med mera. Det ger också kunder tillgång till andra finansiella tjänster, företagsförsäkringar och hundratals externa system genom partnersamarbeten.

Fortnox har stöd för flera smarta funktioner och tillsammans med Minuba ger det dig en heltäckande lösning.

Läs mer på www.fortnox.se


Enkelt och smart!

Varje gång du fakturerar i Minuba går fakturan automatiskt över till Fortnox för bokföring

Få din digitala faktura överförd till Fortnox med bara några klick i Minuba

 

Kom enkelt igång med integrationen till Fortnox

Det går snabbt och lätt att komma igång med att exportera fakturor till Fortnox. I vår supportartikel kan du läsa om hur man gör och vad du behöver tänka på när du vill börja använda integrationen.

Aktivera integrationen till Fortnox