Så här avräknar du flera fakturor samtidigt i Minuba

I denna artikel ska vi genomgå de olika möjligheterna för att avräkna fakturor i Minuba på två olika sätt.

1. Du kan klicka på knappen ”Avräkna” till höger under ”Handlingar”.
  2. Du kan markerna en rad så att den får en mörkare färg och på så sätt markera flera fakturor åt gången. Därefter klickar du på den större knappen i toppmenyn som heter ”Avräkna fakturor”

Vid båda tillfällena kommer en dialogruta fram där du kan specificera datum för avräkning samt en kommentar. Om du väljer att avräkna fler fakturor på en gång kommer alla fakturor att få samma datum och kommentar.

Så gör du när du ska avräkna fakturor direkt via ”Fakturerings översikten” i Minuba!