Tidrapportering via appen i Minuba - Minuba

Tidrapportering via appen i Minuba

Tidrapportering via appen gör det lätt för medarbetarna att snabbt och enkelt registrera precis de timmar de har lagt på ett uppdrag en given dag.

Väljer man att tidrapportera dagligen, ser man man till att alla arbetstimmar kommer med på arbetskortet och kunden kan faktureras direkt.

Man kan rapportera tid direkt på ett arbetskort eller via kalendern på ”Min tid”.

Rapportera tid via arbetskortet:

Tryck på plusset (+) i det nedre högra hörnet och välj ”Tidrapportering”.

Tidrapportering via ”Min tid”

Under min tid kan du se hur många timmar du har arbetat totalt under hen hel dag. Det gör det lätt för dig att hålla koll på din arbetstid.

Om du har ”Planerad tid” i förvägen så ligger det redan i din kalender och det ska bara ”Realiseras” genom att du trycker på tiden.

Om du inte har något tid i förväg ska du trycka på plusset i det nedre högra hörnet och välja ”Tidrapportering”.

Så lätt är det att rapportera timmar i Minubas app!