Snabbare fakturering

Fakturering i Minuba

Snabb fakturering ger bättre likviditet

När du använder Minuba blir faktureringen enkel. Tack vare en snabbare faktureringsprocess sparar du kreditdagar och ökar din likviditet. Pengarna kommer snabbare på kontot och du kan fokusera på företaget.

Fakturan skrivs medans du arbetar och kan skickas iväg när som helst, eller när arbetet är färdigt. När fakturan är godkänd, skickas den via email till kunden och till ditt bokföringssystem – enklare kan det inte bli!

Med Minuba kommer allt med på fakturan

Vi ser till att du inte behöver hålla koll på alla detaljer när du ska fakturera ditt arbete. Med Minuba kan du nämligen vara säker på att rätt pris och kalkyl står på fakturan.

Ingen information blir borttappad när du använder Minuba, eftersom vi kommer ihåg allt åt dig! Du kan alltid vara säker på hela arbetsordern kommer med när du ska fakturera!

Glöm inte bort ditt material

Ibland uppstår behovet av extra arbete ute hos en kund. Det innebär att du måste komma ihåg att fakturera material och timmar utöver det ursprungliga arbetet.

Med Minuba kan du registrera extra arbete på din mobiltelefon och se till att allt kommer med på fakturan. Du kan välja att fakturera allt samtidigt eller på två separata fakturor.

Smart integration med ditt bokföringssystem

Vårt mål är att ge dig det absolut bästa verktyget inom orderhantering och säkerställa automatisk integration till välkända ekonomisystem såsom Fortnox eller eEkonomi. Om ditt företag behöver en integration till ett system som inte finns på listan över integrationer, kan du kontakta oss för en lösning.

Fem fördelar med fakturering i Minuba

  • Smidig process och snygga dokument
  • Snabb och enkel fakturering ger bättre likviditet
  • Minuba ser till att allt arbete blir fakturerat
  • Skapa påminnelser, krav eller kreditnota med få klick
  • Fakturera extra arbete separat på en order

Se hur fakturering fungerar i Minuba

För att visa dig den här videon ber vi dig att acceptera marknadsförings- och statistikcookies. Klicka här för att acceptera.

Vill du veta mer om Minuba och vad ett smart ordersystem kan göra för ditt företag? Kolla här

Du kan också prova Minuba helt gratis och utforska systemet själv i en månad. Tryck på knappen och skapa en gratis användare idag!