Snabbare fakturering

Faktureringsprogram för hantverkare och serviceföretag

Tycker du att det är svårt att ha full överblick över verksamhetens fakturering? Har du koll på vad som har fakturerats och vad som väntar på att bli fakturerat?

Med elektronisk fakturering från Minuba har du alltid en fullständig överblick över vilka projekt som har fakturerats, vilka som har krediterats och vilka fakturor som fortfarande väntar på att bli färdiga.

Med vårt faktureringssystem kan du enkelt och snabbt skapa och skicka en faktura till din kund direkt via mobilen. Minuba finns både som mobil- och webbapplikation, vilket gör det enkelt för dig fakturera oavsett om du är på kontoret eller ute hos kunden.

Fakturera hela arbetet med Minuba

Minuba skapar automatiskt ett digitalt fakturautkast när du skapar en arbetsorder. Fakturan uppdateras i takt med att arbetsbladet fylls i, så du kan vara säker på att allt som registrerats på ordern också kommer med på din faktura. Du kan även fakturera extra arbete separat på fakturan.

När projektet är färdigt och du är redo för att godkänna fakturan kan du förhandsgranska din PDF. Fakturan skickas via e-post och kommer automatiskt vidare till ditt bokföringssystem.

 

Låt inte krånglig fakturering stå i vägen för ditt dagliga arbete

Därför ska du välja fakturering med Minuba

  • Fullständig översikt över vad som har fakturerats, krediterats eller väntar på att bli fakturerat
  • Fakturan skapas automatiskt när en order godkänns
  • Fakturan uppdateras regelbundet i takt med att ordern fylls i
  • Fakturera extra arbete separat
  • Skicka din faktura Minubas app när du inte har datorn tillgänglig

Exportera dina fakturor till ditt ekonomisystem

På Minuba samarbetar vi med flera olika ekonomisystem. Se våra integrationspartners här. Behöver du en speciell integration som du inte hittar i översikten är du välkommen att kontakta oss så tittar vi närmare på det.

 

Minuba har gratis support alla vardagar mellan 09:00 - 16:00

Minuba har ett duktigt supportteam som hjälper dig med alla dina frågor.

Du kan ringa eller skriva in till oss alla vardagar mellan 9-16. Läs mer om vår support här.

Kontakta oss för mer information

Vill du veta mer om Minuba och hur det kan öka er effektivitet och omsättning i företaget, kan du kontakta oss genom nedanstående formulär.