Serviceavtal

Skapa en serviceorder med Minubas Serviceavtal

Har du återkommande serviceordrar från samma kunder eller är det något ni vill etablera i företaget? Då kan det vara smart att ha alla ordrar i Minuba och snabbt få överblick över nästa servicebesök.

Det kan t.ex. vara att du erbjuder dina kunder ett serviceavtal där du rengör deras takrännor en gång om året. Minubas Serviceavtalsmodul förenklar och optimerar din arbetsprocess när du har upprepade serviceordrar hos dina kunder.

Skapa och hantera flera serviceavtal samtidigt

Funktionen fungerar som en mall för ordrar med ett fast tidsintervall, så att du kan skapa och hantera många serviceordrar samtidigt - t.ex. om du behöver göra en order varje vecka/månad/år på samma arbete för dina kunder.

Minubas serviceavtal ger ditt företag överblick och gör uppföljningen enkel och effektiv, då framtida ordrar automatiskt läggs i ansvarig kollegas kalender, så du har saker under kontroll och nöjda kunder!

Effektiva serviceavtal – hitta all information du behöver

Du kan med fördel skapa en eller flera ordertyper som används för serviceavtal, så att det är lätt att söka efter dem i Minubas ”Översikt”.

Med ett enkelt klick kan du automatiskt skapa nya serviceordrar under en bestämd period. Dessa ordrar lägger sig tillsammans med övriga projekt så att du inte missar att det är dags för ett servicebesök! Du kan se nästa servicetid, kundinformation, anläggningstyp, historik m.m. – även via appen.

Påminn dina kunder om att det är dags för service

Serviceverktyget i Minuba gör att du kan påminna dina kunder om att det snart är dags för ett servicebesök – både via SMS och e-post. Möjligheterna i Minubas serviceavtal är många, oavsett om du har ett fast avtal med kunden ännu eller inte och dina kunder kommer att uppskatta ditt intresse.

Ha koll på dina serviceavtal: automatisera ordrarna och spara tid

Med Minubas serviceavtal kan du:

  • Lägga dina återkommande serviceordrar i systemet
  • Skapa och hantera många beställningar samtidigt
  • Ha överblick över dina ordrar och göra uppföljningen enkel och effektiv
  • Skapa ordertyper som du kan använda för serviceavtal
  • Samla all relevant information på ett ställe, så att det är lättare för dig att utföra ditt arbete
  • Påminna dina kunder om framtida servicebesök via SMS eller e-post

Minuba har gratis support alla vardagar mellan 09:00 - 16:00

Minuba har ett duktigt supportteam som hjälper dig med alla dina frågor.

Du kan ringa eller skriva in till oss alla vardagar mellan 9-16. Läs mer om vår support här.

Kontakta oss för mer information

Vill du veta mer om Minuba och hur det kan öka er effektivitet och omsättning i företaget, kan du kontakta oss genom nedanstående formulär.