Digitala arbetskort i Minuba

Digital arbetsorder i mobilen - för hantverkare naturligtvis!

Saknar ditt hantverksföretag ett strukturerat och enhetligt sätt att hantera era projekt?

Samla allt som rör en order på ett ställe med Minubas arbetskort. All information och alla dokument samlas på arbetskortet – inklusive arbetstimmar, material, beräkning av täckningsgrad och kontrollrapporter. Med andra ord: du blir av med en massa Excel-ark och stökiga pappershögar.

Hantverksappen till allt det du behöver

Minuba finns både som smartphone-app och webbapplikation vilket betyder att dina medarbetare har all information i fickan och slipper slösa tid på kontoret då dagens uppgifter kan ses direkt i mobilen.

Vi har även gjort det enkelt för din revisor eftersom både dina fakturor mot kund och EDI fakturor från grossister automatiskt exporteras till ditt ekonomisystem.

Företagse...

Få ut mesta möjliga av ditt projektstyrningssystem med tillförlitlig data

Använd ditt system optimalt och få ut rätt information Många hantverksföretag använder ett system för projekthantering, tidrapportering, fakturering och andra uppgifter. Det är dock viktigt att komma ihåg att kvaliteten på den information (data) som genereras …

Få en fullständig överblick över dina projekt och ordrar

Som kund hos Minuba har du möjlighet att se hela händelseförloppet för ditt ärende på ditt digitala arbetskort, då allt du gör på ordern loggas så du kan gå tillbaka och undersöka något senare om du behöver.

Arbetskortet effektiviserar dina arbetsrutiner och du får en total överblick över din verksamhet.

Med Minuba har du som arbetsledare eller montör alltid överblick över:

  • Kundinformation
  • Orderbeskrivning/arbetsbeskrivning
  • Materialregistrering
  • Tidsrapportering

Få gratis orderhantering och fakturering till ditt företag med Minuba GO!

Med Minuba GO! gör vi vardagen lättare för små- och mellanstora hantverksföretag. Minuba GO! är gratis och du kan ha 2 användare.

Funktionen arbetskort finns också tillgänglig i Minuba GO!