Integrationer i Minuba

Skräddarsy ditt Minuba med integrationer som passar just ditt företag.

Minuba har integrationer med olika system för bokföring, e-fakturering, fakturaskanning, löner och körjournal. Gemensamt för alla våra integrationer är att de är utformade för att göra din vardag enklare. Du slipper onödig tidsåtgång och manuellt arbete vid datorn.

De flesta integrationer fungerar via API, vilket innebär att kommunikationen mellan Minuba och det aktuella systemet är enkel och säker.

Genom att integrera med olika system sparar du tid tack vare automatisk överföring från Minuba, och du undviker helt eller minskar risken för fel.

Mest använda

ABAX

ABAX

Körjournal

Med ABAX får du full kontroll över alla fordon och enheter i din flotta – enkelt och smart med hjälp av ABAX's datadrivna och användarvänliga plattform.

Också i Minuba GO
Fortnox

Fortnox

Bokföringssystem

Oavsett om du är ett litet eller stort företag kan Fortnox molnbaserade plattform hjälpa dig att hålla reda på din ekonomi.

Visma Lön 600

Visma Lön 600

Lön

Visma Lön finns för alla behov. Med digitala och säkra lönebesked förenklar Visma Lön vardagen för tusentals löneadministratörer varje dag.

Många använder också

Fleet Complete

Fleet Complete

Körjournal

Körjournaler från Fleet Complete och orderhantering från Minuba ger dig en enklare vardag med en bättre överblick.

docTech (skicka e-fakturor)

docTech (skicka e-fakturor)

Elektronisk fakturering

Doctech erbjuder en enkel, effektiv och automatiserad lösning för företag som inte vill lägga tid på fakturahantering. De kan hantera EDI faktura, kreditfaktura och order via PEPPOL eller Svefaktura.

docTech (ta emot e-fakturor)

docTech (ta emot e-fakturor)

Fakturaskanning

Doctech erbjuder en enkel, effektiv och automatiserad lösning för företag som inte vill lägga tid på fakturahantering. De har tekniken för att ta emot fakturor oavsett hur leverantören väljer att skicka dem.

Också i Minuba GO
eAccounting

eEkonomi

Bokföringssystem

Visma eEkonomi är skapat för ett tryggt och smidigt företagsliv. Med funktioner som automatiserad bokföringshjälp får du en mer effektiv vardag.