Tidrapportering direkt i appen eller på webben

Tidrapportering App

Glömmer montörerna bort att rapportera sina timmar?

Papper och penna är bra att ha, men det är varken smidigt, säkert eller hållbart i längden. Skriver dina montörer fortfarande ner sina timmar på papper? Kommer de ihåg alla timmar de har jobbat och rapporterar de sina timmar i tid till kontoret?

Effektiv tidrapportering ger klirr i kassan

Med Minuba kan du säkerställa att alla timmarna bli registrerade snabbt och enkelt, samtidigt som de hamnar på fakturan direkt. När timmarna kommer in i tid fungerar den administrativa processen mycket smidigare och du slipper allt papper. Du kan dessutom registrera arbetstimmar, övertid och frånvaro samt utlägg och tillägg eller skjuta fram planerad arbetstid.

Rapportera timmar via webben eller appen

Tidrapportering app

Tidrapportering Mobil App

Tidrapportering i appen

Tidrapportering via app ger mindre tidsspill och gladare montörer

När tidrapporteringen flyttas online eller i appen, skapas det ett bättre flöde i arbetsgången och mindre tidsspill. Nu kan montörerna rapportera sina timmar digitalt och få sin lön i tid, samtidigt som fakturan kommer ut till kunden mycket snabbare.

Tidrapportering via mobil är ett självklart val för den moderna hantverkaren som vill spendera mindre tid på kontoret och mer tid ute hos kund!

Du kan dessutom registrera arbetstimmar, övertid och frånvaro samt utlägg, tillägg och skjuta fram planerad tid.

Vill du veta mer om Minuba och vad ett smart ordersystem kan göra för ditt företag? Kolla här

Du kan också prova Minuba helt gratis och utforska systemet själv i en månad. Tryck på knappen och skapa en gratis användare idag!