Materialregistrering

materialregistrering app

Det kan bli dyrt att glömma bort materialregistreringen

Vår erfarenhet visar att hantverkare utan ett ordersystem glömmer att registrera upp till 25% av det material de använder när de arbetar. Det betyder att mycket material inte hamnar på fakturan och du riskerar att förlora riktigt mycket pengar i längden.

Skänker du också bort material när du glömmer att registrera det på ditt arbetskort? Med Minubas materialregistrering kan du registrera allt material du använder direkt på arbetskortet i mobilen. Tack vare appen, kan du försäkra dig om att allt material blir registrerat och att du fakturerar rätt belopp!

Se till att rätt belopp kommer på fakturan

Vi ser till att du alltid kan söka fram och registrera ditt material med få klick! Med Minuba har du tillgång till all den information du behöver när du är ute hos kunden. När du kommer ihåg att registrera ditt material kan du säkerställa att du fakturerar ordentligt – och det ger mer pengar i kistan! Vi ser självklart även till att dina egna priser kommer med på varorna, genom importering av dina personliga rabattbrev.

Allt ditt material på ett och samma ställe

I Minuba har du alltid tillgång till ditt material. Antingen genom att själv ladda upp dina varunummer i systemet, eller genom att aktivera katalogerna hos dina favoritgrossister. Du kan arbeta med egna kort-nummer eller skapa helt unika varunummer som endast gäller för ditt företag. Registreringsfunktionen är dessutom optimerad så att du kan använda din scanner om du önskar det.

Aktivera EDI och få din inköpsfaktura direkt in i Minuba

Med elektronisk fakturering via EDI hamnar dina varor direkt på arbetskortet i Minuba. Det betyder att allt material och de varor du handlar hos din grossist lägger sig som separata linjer på din materialregistrering. På det här sättet kan du vara 100% säker på att du fakturerar rätt belopp till dina kunder samt slipper det administrativa arbetet.

Se video om materialregistrering

Här kan du se hur materialregistreringen fungerar i Minuba. Vi gör det lätt för dig att söka bland dina varunummer, sorterar din visning och vi visar dig vart du har gjort ändringar för att ge dig en helhetsbild.

När jobbet är färdigt är det dags att fakturera och Minuba har redan förberett ett utkast på en faktura åt dig! Snabbt och smidigt, eller hur?

För att visa dig den här videon ber vi dig att acceptera marknadsförings- och statistikcookies. Klicka här för att acceptera.

Vill du veta mer om Minuba och vad ett smart ordersystem kan göra för ditt företag? Kolla här

Du kan också prova Minuba helt gratis och utforska systemet själv i en månad. Tryck på knappen och skapa en gratis användare idag!